Hardore en Metalcore ten top met Deez Nuts en Every Time I Die

Dat er op Graspop Metal Meeting ook plaats is voor hardcore en Metalcore werd vandaag bewezen met Deez Nuts en Every Time I Die!

Het Australische Deez Nuts was als tweede aan zet in Marquee 2. Hun eigenzinnige hardcore heeft hen al ver gebracht in de scene en dat was ook te merken aan de volle tent zo vroeg op de middag. De heren hadden er vandaag echter minder zin in en zo dacht het publiek er ook over. Het gejuich en gemosh kwam maar laat op gang. Het duurde tot Tonight We’re Gonna Party en Band Of Brothers dat het menens werd in het publiek. Misschien is Deez Nuts enkel bestemd voor kleine zalen. (Nick Tronckoe)

Op zondag primeerden de hardcore groepen in Marquee 2. Geopend werd er met het Amerikaanse Every Time I Die. Dit gezelschap timmert al heel wat jaren aan de weg en dat was duidelijk te merken op het podium. De band kon de tent onmiddellijk in beweging brengen en het hoogtepunt van de show was de gitarist die een nummer vanuit de circle pit meespeelde. Tonnen respect waren hier op hun plaats ! (Nick Tronckoe)

Tags: